sinitiainen-lp
sinitiainen-nelio-mainos

Äläpä muuta viserrä!

Tiaisten ja viherpeippojen laulu helähtelee puiden oksilta. Tikat päräyttelevät kuuluvia rumpusarjoja kelojen ja sähkötolppien kylkiin.

Lintujen laulukausi käynnistyy, kun valon määrä lisääntyy ja ilma alkaa pikkuhiljaa lämmetä. Laululla koiraat varaavat reviirin ja ilmoittavat samalla muille saman lajin koiraille, että kannattaa pysytellä poissa. Laululla houkutellaan paikalle myös naaraita ja valitaan sopiva kumppani.

Muutamat lintulajit alkavat vallata reviirejä jo keskitalvella. ”Aikainen lintu madon nappaa” -sanonta pätee tässäkin. Mitä aikaisemmin koiras saa varattua parhaan paikan, sitä paremmat mahdollisuudet pesinnällä on onnistua.

ERKKI MAKKONEN

Uppoudu lumoaviin luontohetkiin Kodin Pellervossa. Tarinoita Linssin takaa kertoo Erkki Makkonen.

Tutustumistarjous

Tilaa Kodin Pellervo nyt!

Kodin Pellervo on hyvän mielen lehti oman tiensä kulkijoille. Jokainen numero antaa yllin kyllin ilonaiheita ihan tavalliseen arkeen. Käsityöohjeita, askartelua, ruoka- ja leivontareseptejä löydät joka ikisestä lehdestä. Ristikot, sudokut ja sanaristit pitävät älynystyrät kunnossa.

Tervetuloa mukaan nojatuolimatkoille hauskoihin kyliin ja pikkukaupunkeihin, vieraaksi asukkaidensa näköisiin koteihin ja tekemään tuttavuutta mielenkiintoisten, tavallisten ihmisten kanssa. Julkkisjuttuja meillä ei ole, eikä meillä laihduteta, vaan terveysjuttumme tarjoavat lempeästi näkökulmia hyvään elämään. 

Lehti painetaan Joensuussa kotimaisesta puusta tehdylle paperille.

Tartu tarjoukseen ja liity joukkoomme juuri sellaisena kuin olet!

Kodin Pellervo, ystävä täynnä tarinoita, löytyy postilaatikostasi vuonna 2024 kymmenen kertaa; tuplanumeroita on kaksi.

Kestotilaus 32 €/6 kk/5 numeroa

Määräaikainen tilaus 41 €/6 kk/5 numeroa

Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta ja sisältää 5 numeroa. Kestotilaus jatkuu 6 kk:n jaksoissa automaattisesti voimassa olevaan hintaan (nyt 41,50 €). Ensimmäisen tilausjakson maksettuani voin koska tahansa katkaista tilauksen tai muuttaa sen määräaikaiseksi. Määräaikaisen tilauksen normaalihinta on 46,50 €/6 kk

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson loppuessa. Voit myös jatkaa tilaustasi edullisesti kestotilauksena. Tarjoukset ovat uusille tilaajille. Tilaus on uusi, kun aikaisempi tilaus on päättynyt vähintään 3 kk sitten.