Mediatiedot

Kodin Pellervo on koko perheen hyöty- ja ajanvietelehti; vankka lukupaketti. Monipuolinen sisältö tarjoaa mukavaa ja monipuolista lukemista koko vuodeksi, elämme vuodenaikojen rytmissä. Kodin Pellervon sisältö rakentuu lukijoiden kokemuksista ja näkemyksistä – eletystä elämästä ja tulevaisuuden kuvista. Jos olet innokas ruuanlaittaja, käsityöihminen tai viherpeukalo, löydät lehdestä ohjeita ja vinkkejä harrastustesi piristykseksi.

Kodin Pellervon käsityöt -sivuilla on tuhti ja monipuolinen paketti käsityöasiaa. Neulo, virkkaa, ompele tai kudo – ohjeet löytyvät Kodin Pellervosta.

Perinteikäs Kodin Pellervo vie sinut lukijamatkalle suomalaiseen elämään.
Lehti elää lukijoittensa kanssa sekä tavallisessa arjessa että juhlan tunnelmissa. Jokaisessa numerossa on puutarhajuttujen lisäksi herkulliset
ruoka- ja käsityösivut. Terveys ja hyvinvointi ovat osa meidän kaikkien
jokapäiväistä elämää, myös Kodin Pellervo paneutuu niihin.
Jokaisessa numerossa on lisäksi asumista, kodin kunnostusta ja sisustamista käsitteleviä juttua. Luonto on vahvasti läsnä. Kodin Pellervossa on runsaasti lukemista. Lehden parasta antia ovat henkilöhaastattelut. Niissä tavalliset suomalaiset kertovat, miten elämä on heitä kuljettanut. Pintaan nousevat ilot ja surut, onnistumiset ja elon ohdakkeisetkin vaiheet; elämän koko kirjo. Julkkisjuttuja et tästä lehdestä löydä!

Mediamyynti

Tanja Forsman
Agrimedia Oy

Puhelin: 040 539 3089
Sähköposti: tanja.forsman(a)agrimedia.fi