Löysitkö Pellervon palstoilta ystävän, heilan tai peräti puolison? Tule mukaan muistelemaan ja osallistu arvontaan!

Vuoden 1969 lokakuussa Pellervon nuorten osastossa avattiin kirjeenvaihtopalsta. Sen nimi oli Ethän minua unhoita. Palstasta tuli heti suosittu. Vuosikymmenten vieriessä kirjeystävän lisäksi etsittiin myös treffiseuraa ja elämänkumppania, tositarkoituksella.

Pannupareiksi kutsuttiin heitä, jotka olivat kumppanin kirjeitse löytäneet: Kun lähetti hääkuvansa lehteen, sai palkinnoksi kahvipannun.

Pellervon lehdet täyttävät tänä vuonna 125 vuotta. Nyt on aika muistella! Kerro Ethän minua unhoita -palstan vaikutuksesta elämääsi.

Osallistumisohjeet

Lähetä kirjoituksesi joko sähköpostilla osoitteeseen kodinpellervo@pellervo.fi tai kirjeenä Kodin Pellervo, PL 77, 00101 Helsinki. Kirjoita viestisi aiheeksi Ethän minua unhoita. Lähetä muisteluksesi 30.9. mennessä.

Liitä mukaan yhteystietosi. Koostamme kirjoituksista lehtijutun marraskuussa ilmestyvään Kodin Pellervon joulunaluksen tuplanumeroon. Saatamme ottaa yhteyttä paitsi arvonnan, myös pikku haastattelun vuoksi. Hyviä kirjoitustuulia!

Palkinnot

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja. Pääpalkinto on kahden henkilön yhden vuorokauden yöpyminen Ruovedellä Vinhan kirjakaupan yläkerran majatalon Kammarissa kesäkaudella voittajan valitsemana ajankohtana. Huoneessa on parveke ja näköala Näsijärvelle. Palkintoon sisältyy saunavuoro ja aamiainen. Muina palkintoina arvomme kaksi Vinhan muistikirjaa sekä kolme nostalgisten postikorttien valikoimaa.

Jaa artikkeli