Kodin-Pellervon-tutustumistarjous1300
Kodin-Pellervon-tutustumistarjous1000

Tutustumistarjous

Tilaa Kodin Pellervo nyt!

Kodin Pellervo on hyvän mielen lehti oman tiensä kulkijoille. Tervetuloa mukaan nojatuolimatkoille hauskoihin kyliin ja pikkukaupunkeihin, vieraaksi asukkaidensa näköisiin koteihin ja tekemään tuttavuutta mielenkiintoisten, tavallisten ihmisten kanssa. Julkkisjuttuja meillä ei ole, eikä meillä laihduteta, vaan terveysjuttumme tarjoavat lempeästi näkökulmia hyvään elämään. 

Jokainen Kodin Pellervo antaa yllin kyllin ilonaiheita ihan tavalliseen arkeen. Käsityöohjeita, askartelua, ruoka- ja leivontareseptejä löydät joka ikisestä lehdestä. Ristikot, sudokut ja sanaristit pitävät älynystyrät kunnossa.

Tule mukaan juuri sellaisena kuin olet!

Kodin Pellervo, ystävä täynnä tarinoita, löytyy postilaatikostasi vuonna 2023 kymmenen kertaa; tuplanumeroita on kaksi.

Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta ja sisältää 5 numeroa. Kestotilaus jatkuu 6 kk:n jaksoissa automaattisesti voimassa olevaan hintaan (nyt 41 €). Ensimmäisen tilausjakson maksettuani voin koska tahansa katkaista tilauksen tai muuttaa sen määräaikaiseksi. Määräaikaisen tilauksen normaalihinta on 46 €/6 kk

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson loppuessa. Voit myös jatkaa tilaustasi edullisesti kestotilauksena. Tarjoukset ovat uusille tilaajille. Tilaus on uusi, kun aikaisempi tilaus on päättynyt vähintään 3 kk sitten.