neljälle

  • 600 g broilerin rintafileitä
  • 1 iso punasipuli

marinadi

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 valkosipulin kynttä hienonnettuina
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • 1 tl chilihiutaleita
  • ripaus suolaa
  • rouhaisu mustapippuria

dippi

  • 1 dl kuohukermaa
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • ½ dl Mustaleima-raastetta

lisäksi

  • grillitikkuja

Grillin tai uunin lämpö 225°.

Leikkaa broilerin rintafileet pitkittäin 3–4 suikaleeksi.

MARINADI Valmista marinadi sekoittamalla ainekset. Sekoita marinadi broilerisuikaleisiin. Anna maustua vähintään tunti jääkaapissa.

Leikkaa punasipuli neljäksi lohkoksi. Jaa lohkot kahteen osaan.

Liota grillitikut vedessä, jotta ne eivät pala grillissä. Pujota broilerisuikaleita ja punasipulilohkoja vuorotellen tikkuihin.

Grillaa tai paista vartaat uunissa, kunnes broileri on kypsää. Valele vartaita grillaamisen aikana marinadilla.

DIPPI Kiehauta dipin ainekset kattilassa ja soseuta sauvasekoittimella.

Jaa artikkeli