Kodin Pellervon ja Maatilan Pellervon tilaajat pääsevät nyt selaamaan internetissä lehtien arkistokappaleita. Uusi palvelu löytyy osoitteesta www.pellervo-e-lehdet.fi ja se avautuu käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Käyttäjätunnuksena toimii lehden kuusinumeroinen tilaajanumero, joka löytyy lehden takakannen osoitekentästä tai painettuna lehden lähetyspussista niillä tilaajille, joille tulee sekä Maatilan Pellervo että Eläin-liite. Salasanana toimii oma postinumerosi.

Ne tilaajat, joille tulee sekä Kodin että Maatilan Pellervo, pääsevät selailemaan samoilla tunnuksilla molempia lehtiä. Osuustoiminta-lehden arkisto avautuu OT-lehden tilaajatunnuksella.

Sähköinen lehtiarkisto on Pellervo-Media Oy:n uusi, maksuton tilaajaetu. Haluamme sen avulla parantaa  palveluamme sekä kiittää Teitä, hyvät lukijamme, Pellervo-lehtien tilauksesta.

E-arkistosta löytyy Pellervo-lehtien jokainen numero vuoden 2010 alusta alkaen. Palvelussa on myös monipuoliset hakutoiminnot. Sisällysluettelosta pääset klikkaamalla suoraan haluamaasi juttuun tai voit myös etsiä juttuja hakusanojen avulla.

Ilmoitusta klikkaamalla pääset suoraan ilmoittajan nettisivulle. Pellervon e-arkisto toimii tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella. Tarkemmat ohjeet löydät pellervo-e-lehdet-sivuilta, kun kirjaudut palveluun.

Teemu Pakarinen
vastaava päätoimittaja/Pellervo-lehdet

Jaa artikkeli