Syksyn värit ilostuttavat pihan, kuistin tai parvekkeen asetelmissa. Kranssin voi sijoittaa vanhaan taulun kehykseen.

taulun kehys
halutessasi myös taustapahvi ja ilmastointiteippiä
sammalta
vanha tai uusi kranssi
kuivakukkia
kanervan tai callunan oksia
pihlajan- tai ruusunmarjoja
ohutta rautalankaa
sivuleikkurit

Aseta taulunkehys pöydälle paikkaan, johon haluat koristeen jäävän. Jos haluat siirrellä koristetta, kiinnitä kehykseen sopivankokoinen taustapahvi. Pahvin kiinnittämiseen sopii esimerkiksi vedenkestävä ilmastointiteippi.

Uudista vanha kranssi sitomalla siihen ohuen rautalangan avulla kuivakukkia. Etenkin olkikukat säilyvät kauniina pitkään. Kiinnitä kranssiin myös erilaisia ruusunmarjoja tai pihlajanmarjaterttuja. Sommittele kranssin päälle taipuisia kanervan tai callunan oksia. Kiinnitä ne yksi kerrallaan. Muutamallakin oksalla saat aikaan uutta loistetta.

Sijoita kranssi lopuksi taulun kehyksen sisälle. Täytä tyhjä tila sammalella. Halutessasi voit lisätä koristeeksi syksyn väreissä hehkuvia puunlehtiä.

Jaa artikkeli