Siirry sisältöön

Ainekset

neljälle

  • 600 g broilerin rintafileitä
  • 1 iso punasipuli

Marinadi

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 valkosipulin kynttä hienonnettuina
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • 1 tl chilihiutaleita
  • ripaus suolaa
  • rouhaisu mustapippuria

Dippi

  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • ½ dl Mustaleima-raastetta

Lisäksi

  • grillitikkuja

Ohje

  1. Grillin tai uunin lämpö 225°
  2. Leikkaa broilerin rintafileet pitkittäin 3–4 suikaleeksi.

Marinadi

  1. Valmista marinadi sekoittamalla ainekset. Sekoita marinadi broilerisuikaleisiin. Anna maustua vähintään tunti jääkaapissa.
  1. Leikkaa punasipuli neljäksi lohkoksi. Jaa lohkot kahteen osaan.
  2. Liota grillitikut vedessä, jotta ne eivät pala grillissä. Pujota broilerisuikaleita ja punasipulilohkoja vuorotellen tikkuihin.
  3. Grillaa tai paista vartaat uunissa, kunnes broileri on kypsää. Valele vartaita grillaamisen aikana marinadilla.

Dippi

  1. Kiehauta dipin ainekset kattilassa ja soseuta sauvasekoittimella
Mainos – sisältö jatkuu alla

Viihdyttäviin lukuhetkiin

Kesä on täällä, ja mikä olisikaan parempi tapa nauttia lämpimistä päivistä kuin uppoutua valloittaviin kirjoihin? Kesän viihdekirjat vievät sinut riemastuttaviin seikkailuihin, romantiikan pyörteisiin ja jännittäviin juonenkäänteisiin.

Mainos päättyy