Siirry sisältöön

Ainekset

Neljälle

  • 2 dl bulgurvehnää
  • 4 dl suolattua vettä tai kasvislientä
  • kourallinen kivettömiä oliiveja
  • kourallinen paahdettuja manteleita
  • kourallinen aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 1 valkosipulinkynsi raastettuna
  • ½ sitruuna pieniksi paloiksi leikattuna
  • ½ sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 2–3 rkl kylmäpuristettua öljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  • kourallinen silputtua persiljaa ja minttua
  • (granaattiomenan siemeniä koristeeksi)

Ohje

  1. Bulgur on rikottua vehnää, joka esikeitetty ja paahdettu. Se ei puuroudu.
  2. Keitä bulgurvehnä pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi.
  3. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Lisää salaattiin loput ainekset, ripsauta suolaa ja pippuria maun mukaan.
  4. Koristele halutessasi granaattiomenan siemenillä. Tarjoa grillivartaiden kanssa.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Viihdyttäviin lukuhetkiin

Kesä on täällä, ja mikä olisikaan parempi tapa nauttia lämpimistä päivistä kuin uppoutua valloittaviin kirjoihin? Kesän viihdekirjat vievät sinut riemastuttaviin seikkailuihin, romantiikan pyörteisiin ja jännittäviin juonenkäänteisiin.

Mainos päättyy