Siirry sisältöön

Ainekset

neljälle

  • 8 viipaletta vaaleaa leipää
  • 16 paksua siivua emmentaljuustoa
  • 150 g suolalihaa tai pastramia
  • 200 g hapankaalia valutettuna
  • 50 g pehmeää voita
  • 2 suolakurkkua lisukkeeksi

Ohje

  1. Leikkaa leivät melko paksuiksi siivuiksi. Voidella ei tarvitse, sillä nämä leivät voidellaan ulkopuolelta. Kokoa päälle reilusti suolalihaa ja hapankaalia. Lisää 2 paksua juustoviipaletta ja paina leivät vastakkain.
  2. Sipaise leivän ulkopinnoille voita. Paahda voileipägrillissä tai vohveliraudassa kunnes leipä on rapsakka pinnaltaan ja juusto on sulanut sisään. Tarjoa lisukkeena suolakurkkulohkoja.

Mainos – sisältö jatkuu alla

Viihdyttäviin lukuhetkiin

Kesä on täällä, ja mikä olisikaan parempi tapa nauttia lämpimistä päivistä kuin uppoutua valloittaviin kirjoihin? Kesän viihdekirjat vievät sinut riemastuttaviin seikkailuihin, romantiikan pyörteisiin ja jännittäviin juonenkäänteisiin.

Mainos päättyy