Siirry sisältöön

Ainekset

25 kpl

  • 2 punajuurta
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 rkl piparjuuritahnaa tai tuoretta
  • piparjuuriraastetta
  • reilusti silputtua tilliä
  • 1 tl kokojyväistä dijoninsinappia
  • suolaa ja pippuria
  • 4 kpl rullarieskoja
  • etikkalientä

1-2-3-etikkaliemi

  • ½ dl väkiviinaetikkaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 ½ dl vettä

Ohje

  1. Kuori ja raasta punajuuret. Kiehauta etikkaliemen ainekset ja kaada liemi punajuuriraasteen päälle. Anna maustua ja jäähtyä pari tuntia, purista neste pois raasteesta ja sekoita se tuorejuustoon. Lisää piparjuuri, tillisilppu ja mausta suolalla, sinapilla ja pippurilla.
  2. Levitä rieskoille kerros punajuuri-juustotahnaa ja pyöräytä ne tiukoiksi rulliksi. Pakkaa kelmuun ja anna maustua tarjoiluun asti kylmässä. Leikkaa rullat suupalan kokoisiksi pätkiksi ja tarjoa esimerkiksi kylmäsavustetun kalan kaverina.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Viihdyttäviin lukuhetkiin

Kesä on täällä, ja mikä olisikaan parempi tapa nauttia lämpimistä päivistä kuin uppoutua valloittaviin kirjoihin? Kesän viihdekirjat vievät sinut riemastuttaviin seikkailuihin, romantiikan pyörteisiin ja jännittäviin juonenkäänteisiin.

Mainos päättyy