

Kiitos tilauksesta!
Jatka tästä Kodin Pellervon verkkosisältöihin
Lisää lukemista
-
-
Lahja joka kasvaa
Kukkaystävät
Taitan paperin reunaan kapean kaistaleen ja painelen saumanvaran sileäksi. Ruskea voimapaperi vaatii topakat otteet. Tästä täytyy tehdä vähän kookkaampi.
-
-
Talvi saa tulla
Marraskuun puutarhassa
Kasvukausi on ohi, mutta talvipäivänseisaukseen on vielä aikaa.
-
Kuin suklaapuodista
Joulukonvehdit
Suklaalla silattu kotitekoinen konvehti pärjää herkkuvertailussa. Täytteen kookoshiutaleet ja mantelijauhe maustetaan pomeranssilla, tyrnimehulla sekä tilkkasella jaloa juomaa.
-
Tärkeimmän äärellä
Kohtuullista joulun odotusta
Joko saa puhua joulusta? Monet ihmiset ovat kyllästyneet jouluhössötykseen, joka alkaa viimeistään marraskuussa.
-
Mies vai virkkuu?
Näköisiksi virkatut
Kuvataiteilija virkkaa kotikylänsä väkeä luonnollisen kokoisiksi veistoksiksi.
-
Puutarha
Satoa lumeen saakka
Syksyn viimeiset herkut säilyvät maassa korjuukelpoisina pakkasista huolimatta.
-
Hyvää hautumassa
Burgundinpata
Pekonia, naudanlihaa, sieniä ja muhkeita juurikkaita. Pitkään uunissa hautuva pataruoka saa lisämureutta punaviinistä. Pata lämmittää syöjänsä varpaankärkiä myöten.