
Halloumibataatit
Kätevä retkiruoka valmistuu nuotion äärellä kolmesta aineksesta.
Jatka tästä Kodin Pellervon verkkosisältöihin
Kätevä retkiruoka valmistuu nuotion äärellä kolmesta aineksesta.
Mahtava klassikko syntyy siististi pussista pursottamalla. Pannulla käytyään pihvit kypsyvät loppuun uunin lämmössä. Raikastukseksi taiteillaan minttuinen hernetahna.
Lumenpudottajan sesonki on lyhyt mutta sitäkin fyysisempi. Työpäivä alkaa katoilla ennen kukonlaulua ja päättyy vasta iltamyöhällä.
Kerrosleipä New Yorkin malliin täytetään runsaaksi suolalihalla, juustolla ja hapankaalilla. Sitten se paahdetaan rapsakaksi, vaikkapa vohveliraudan syleilyssä.
Saunamummut elvyttävät saunarituaalien taitoa, perinnettä, jonka olemme kadottaneet. Sulkusaunasta ihminen astuu elämäänsä kuin uudesti syntyneenä.
Pikkutomaattia, mausteista chorizoa, hyvää juustoa. Näpsäkkä pastaruoka ei vaadi paljon vaivaa.
Maaseudun kuihtumista pidetään itsestäänselvyytenä. Megatrendi kaupungistumista toitotetaan kaikkialla. Ranskassa pääkaupungin vetovoima kuitenkin hiipuu. Onko meilläkin vielä toivoa?
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.