 
      Joulukonvehdit
Suklaalla silattu kotitekoinen konvehti pärjää herkkuvertailussa. Täytteen kookoshiutaleet ja mantelijauhe maustetaan pomeranssilla, tyrnimehulla sekä tilkkasella jaloa juomaa.
 
      Suklaalla silattu kotitekoinen konvehti pärjää herkkuvertailussa. Täytteen kookoshiutaleet ja mantelijauhe maustetaan pomeranssilla, tyrnimehulla sekä tilkkasella jaloa juomaa.
 
      Joko saa puhua joulusta? Monet ihmiset ovat kyllästyneet jouluhössötykseen, joka alkaa viimeistään marraskuussa.
 
      Juustonjämät nousevat uuteen kukoistukseen juhlaruukkuun raastettuina. Tuorejuusto sitoo ainekset yhteen, kuohuviini tai siideri kostuttaa ja maustaa.
 
      Suljen oven perässäni ja löydän käsikopelolla valokatkaisijan tutulta paikaltaan. Himmeäksi kuluneen lasikuvun suojaama hehkulamppu syttyy ja tuo näkyväksi talvisuojaan varastoidut tarvekalut.
 
      Perinteinen postikortti on säilyttänyt suosionsa jouluterveisten viejänä. Ensimmäistä kertaa joulukortteja kirjoiteltiin 173 vuotta sitten.
 
      Villamyssyn tupsu tarttuu kiinni lumiseen oksaan ja heilauttaa ilmaan hentoisen höytyväpilven. Taivutan lapaskädellä kuusen oksia syrjään ja kurkistan puun alle. Oravan jäljet päättyvät rungon tyvelle.
 
      Ylelliset valkosuklaatryffelit kieritellään lopuksi marja- tai lakritsijauheessa. Sopii vaikka lahjaksi.
 
      Muffinivoan kolosissa paistuu ylellinen suklaaherkku. Tummat karhunvadelmat kruunaavat kaunokaisen.
 
      Manteliset pikkuleivät ovat vähän kuin piparkakkuja, mutta vaaleita ja appelsiinisia. Vaihtelu se välillä virkistää.
Kirje saapuu sähköiseen postilootaasi ja tuo tullessaan hyvän mielen.
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.