Siirry sisältöön

4 pienehköä päärynää
5 dl vettä
1 ½ dl sokeria
1 kanelitanko
1 pussi sahramia
1 sitruunan kuori sekä mehu

Mittaa mausteliemen ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Kuori päärynät ja leikkaa pohjasta pieni siivu pois, jotta hedelmä pysyy hyvin pystyssä lautasella.

Nosta päärynät liemeen. Hauduttele pienellä lämmöllä, kunnes päärynät ovat pehmenneet lusikalla syötävän pehmeiksi. Anna jäähtyä liemessä kylmiksi ja tarjoile vadelmamelban ja vaikka kermavaahdon kanssa.

Vadelmamelba
200 g vadelmia

1/2 dl sokeria

Kiehauta ainekset kattilassa. Puserra siivilän läpi siemenettömäksi kastikkeeksi.

Mainos – sisältö jatkuu alla

Tilaa Kodin Pellervo nyt

Kodin Pellervo on ystävä, jonka seuraan jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin on. Jutuistamme välittyy mummolan kiireetön tunnelma, vaikka ne ovat raikkaasti tätä päivää. Elämme leppoisasti ja annamme toistenkin elää.

Mainos päättyy