Piparitiramisu
Jouluisa jälkiruoka yhdistää kaksi hyvää: piparkakun ja tiramisun. Kaneli ja kardemumma lisäävät mausteista tunnelmaa.
Nämä reseptit ovat Anna Koron käsialaa.
Jouluisa jälkiruoka yhdistää kaksi hyvää: piparkakun ja tiramisun. Kaneli ja kardemumma lisäävät mausteista tunnelmaa.
Mantelimassaa pohjassa, kotimaan vadelmia tuorejuustotäytteessä. Ja koristeena syötäviä kukkasia.
Tulisen porkkanakeiton voit näppärästi lämmittää jääkaapista tai ottaa termospullossa retkelle mukaan.
Kirje saapuu sähköiseen postilootaasi ja tuo tullessaan hyvän mielen.
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.