
Mämmimousse
Mämmi on itsessään klasikko, mutta joskus sitä on mukava muunnella. Sula suklaa vatkataan kermavaahtoon, mausteeksi lisätään kardemummaa ja appelsiininkuorta.
Nämä reseptit ovat Anna Koron käsialaa.
Mämmi on itsessään klasikko, mutta joskus sitä on mukava muunnella. Sula suklaa vatkataan kermavaahtoon, mausteeksi lisätään kardemummaa ja appelsiininkuorta.
Joutuisa suikalesoppa pursuu makua ja vihanneksia. Kookoskerma tuo täyteläisyyttä, joten keitto ei jätä nälkäiseksi eikä kylmäksi.
Keltainen sitrusrisotto käy lounaasta sellaisenaan, mutta se sopii lisäkkeeksi melkein kaikelle. Kotimainen mustaleima sulaa sekaan.
Jouluisa jälkiruoka yhdistää kaksi hyvää: piparkakun ja tiramisun. Kaneli ja kardemumma lisäävät mausteista tunnelmaa.
Mantelimassaa pohjassa, kotimaan vadelmia tuorejuustotäytteessä. Ja koristeena syötäviä kukkasia.
Tulisen porkkanakeiton voit näppärästi lämmittää jääkaapista tai ottaa termospullossa retkelle mukaan.
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.