Siirry sisältöön

Ainekset

neljälle

  • 600 g broilerin rintafileitä
  • 1 iso punasipuli

Marinadi

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 valkosipulin kynttä hienonnettuina
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • 1 tl chilihiutaleita
  • ripaus suolaa
  • rouhaisu mustapippuria

Dippi

  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • ½ dl Mustaleima-raastetta

Lisäksi

  • grillitikkuja

Ohje

  1. Grillin tai uunin lämpö 225°.
  2. Leikkaa broilerin rintafileet pitkittäin 3–4 suikaleeksi.

Marinadi

  1. Valmista marinadi sekoittamalla ainekset. Sekoita marinadi broilerisuikaleisiin. Anna maustua vähintään tunti jääkaapissa.
  1. Leikkaa punasipuli neljäksi lohkoksi. Jaa lohkot kahteen osaan.
  2. Liota grillitikut vedessä, jotta ne eivät pala grillissä. Pujota broilerisuikaleita ja punasipulilohkoja vuorotellen tikkuihin.
  3. Grillaa tai paista vartaat uunissa, kunnes broileri on kypsää. Valele vartaita grillaamisen aikana marinadilla.

Dippi

  1. Kiehauta dipin ainekset kattilassa ja soseuta sauvasekoittimella
Mainos – sisältö jatkuu alla

Tilaa Kodin Pellervo nyt

Kodin Pellervo on ystävä, jonka seuraan jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin on. Jutuistamme välittyy mummolan kiireetön tunnelma, vaikka ne ovat raikkaasti tätä päivää. Elämme leppoisasti ja annamme toistenkin elää.

Mainos päättyy