Perttu Paulasto
- 
          
- 
           Kupsakkaa ja kullankeltaista Kupsakkaa ja kullankeltaistaRahamiehen mantelikakkuset eli financieritKattilassa voi paahdetaan pehmeän pähkinäiseksi. Se antaa kakkusille syvän ja hyvän makunsa, joka on tuttu lusikkaleivistä. 
- 
           Timjamia, salviaa ja rosmariinia Timjamia, salviaa ja rosmariiniaVilli sikapataRyytinen loppusyksyn pata hautuu kiireettä. Ensin lämpöön menevät lihat, tunnin päästä myös juurekset. Vaikeinta on odotus. 
- 
          
- 
           Hyvästä vieläkin parempaa Hyvästä vieläkin parempaaWallenbergin haukipihviHyvä ruokakala hauki on jalossa muodossa Wallenbergin pihvissä. Pursottamalla löysän kalamassan käsittely sujuu supsikkaasti. 
- 
           Perinneherkkkujen parhautta Perinneherkkkujen parhauttaApposetVoiko ihanammin kesäaterian enää alkaa? Tuoreet herneenpalot keitetään, voi sulatetaan. Sitten jokainen saa kastaa apposensa voihin. Oijjoi! 
- 
            
 
      