Perttu Paulasto
-
-
Kupsakkaa ja kullankeltaista
Rahamiehen mantelikakkuset eli financierit
Kattilassa voi paahdetaan pehmeän pähkinäiseksi. Se antaa kakkusille syvän ja hyvän makunsa, joka on tuttu lusikkaleivistä.
-
Timjamia, salviaa ja rosmariinia
Villi sikapata
Ryytinen loppusyksyn pata hautuu kiireettä. Ensin lämpöön menevät lihat, tunnin päästä myös juurekset. Vaikeinta on odotus.
-
-
Hyvästä vieläkin parempaa
Wallenbergin haukipihvi
Hyvä ruokakala hauki on jalossa muodossa Wallenbergin pihvissä. Pursottamalla löysän kalamassan käsittely sujuu supsikkaasti.
-
Perinneherkkkujen parhautta
Apposet
Voiko ihanammin kesäaterian enää alkaa? Tuoreet herneenpalot keitetään, voi sulatetaan. Sitten jokainen saa kastaa apposensa voihin. Oijjoi!
-