Siirry sisältöön

1/2 kg savulohta
1 pss eli 180 g katkaravunpyrstöjä
200 g raejuustoa
2 dl smetanaa
2 dl majoneesia
1/2 punttia tilliä
ruohosipulia
1 sitruunan mehu & raastettu kuori
mustapippuria

Paloittele ruodittu lohi käsin tai haarukalla isoon kulhoon. Lisää sulatetut, valutetut katkaravut ja purkillinen raejuustoa. Vatkaa smetana vaahdoksi ja kääntele sekin massaan.

Lisää majoneesi (valmis tai itse tehty) sekä silputut yrtit. Suolaa tarvittaessa. Mausta sitruunamehulla ja mustapippurilla.

PERTTU PAULASTO

Mainos – sisältö jatkuu alla

Tilaa Kodin Pellervo nyt

Kodin Pellervo on ystävä, jonka seuraan jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin on. Jutuistamme välittyy mummolan kiireetön tunnelma, vaikka ne ovat raikkaasti tätä päivää. Elämme leppoisasti ja annamme toistenkin elää.

Mainos päättyy