Siirry sisältöön

Ainekset

6 lasillista

  • 5 dl vettä
  • 2 rkl rusinoita
  • 1 kanelitanko
  • pala kuivattua tai tuoretta inkivääriä
  • 1 rkl kardemumman siemeniä
  • 2 tl mausteneilikoita
  • (2 tähtianista)
  • 3 dl puolukka- tai herukkamehutiivistettä
  • (sokeria tai hunajaa)

Ohje

  1. Keitä rusinoita ja mausteita miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Siivilöi toiseen kattilaan ja kaada mehu päälle. Mausta sokerilla maun mukaan. Kuumenna höyryäväksi ja tarjoa heti.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Puutarhatietoa koko vuodeksi

Uusi piha- ja puutarhavuosi kutsuu odotuksineen ja suunnitelmineen!

Pihakalenterin seurassa kunkin viikon, kuukauden ja vuodenajan asiantuntevat vinkit, olennaiset ohjeet ja ihanat kasvi-ideat kulkevat mukana.

224-sivuisessa kalenterissa on runsaasti tilaa omille muistiinpanoille.

Mainos päättyy