Siirry sisältöön

Ainekset

6 lasillista

  • 5 dl vettä
  • 2 rkl rusinoita
  • 1 kanelitanko
  • pala kuivattua tai tuoretta inkivääriä
  • 1 rkl kardemumman siemeniä
  • 2 tl mausteneilikoita
  • (2 tähtianista)
  • 3 dl puolukka- tai herukkamehutiivistettä
  • (sokeria tai hunajaa)

Ohje

  1. Keitä rusinoita ja mausteita miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Siivilöi toiseen kattilaan ja kaada mehu päälle. Mausta sokerilla maun mukaan. Kuumenna höyryäväksi ja tarjoa heti.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Viihdyttäviin lukuhetkiin

Kesä on täällä, ja mikä olisikaan parempi tapa nauttia lämpimistä päivistä kuin uppoutua valloittaviin kirjoihin? Kesän viihdekirjat vievät sinut riemastuttaviin seikkailuihin, romantiikan pyörteisiin ja jännittäviin juonenkäänteisiin.

Mainos päättyy