Siirry sisältöön

Ainekset

  • 2 punasipulia
  • 150 g lanttua
  • 2 rkl öljyä
  • 5–7 dl kanalientä
  • 1 pieni tlk (160 ml) kookosmaitoa
  • 3–4 dl kanapaloja
  • n. 3 dl keitettyä ohraa tai riisiä
  • 100 g (2 dl) pakastettuja herneitä
  • n. 2 rkl makeaa chilikastiketta tai -jauhetta

Ohje

  1. Suikaloi sipulit ja kuutioi lanttu, kuullota niitä muutaman minuutin ajan kattilassa. Lisää kanaliemi ja kookosmaito. Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

    Lisää kanapalat, ohra sekä herneet ja keitä vielä hetkisen. Mausta chilillä.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Viihdyttäviin lukuhetkiin

Kesä on täällä, ja mikä olisikaan parempi tapa nauttia lämpimistä päivistä kuin uppoutua valloittaviin kirjoihin? Kesän viihdekirjat vievät sinut riemastuttaviin seikkailuihin, romantiikan pyörteisiin ja jännittäviin juonenkäänteisiin.

Mainos päättyy