Siirry sisältöön

Ainekset

  • 2 punasipulia
  • 150 g lanttua
  • 2 rkl öljyä
  • 5–7 dl kanalientä
  • 1 pieni tlk (160 ml) kookosmaitoa
  • 3–4 dl kanapaloja
  • n. 3 dl keitettyä ohraa tai riisiä
  • 100 g (2 dl) pakastettuja herneitä
  • n. 2 rkl makeaa chilikastiketta tai -jauhetta

Ohje

  1. Suikaloi sipulit ja kuutioi lanttu, kuullota niitä muutaman minuutin ajan kattilassa. Lisää kanaliemi ja kookosmaito. Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

    Lisää kanapalat, ohra sekä herneet ja keitä vielä hetkisen. Mausta chilillä.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Puutarhatietoa koko vuodeksi

Uusi piha- ja puutarhavuosi kutsuu odotuksineen ja suunnitelmineen!

Pihakalenterin seurassa kunkin viikon, kuukauden ja vuodenajan asiantuntevat vinkit, olennaiset ohjeet ja ihanat kasvi-ideat kulkevat mukana.

224-sivuisessa kalenterissa on runsaasti tilaa omille muistiinpanoille.

Ennakkohintaan 21 € (+ toimituskulut) 14.11. saakka.

Mainos päättyy