Siirry sisältöön

Ainekset

Kuudelle

  • 1 rkl öljyä
  • 1 tl kurkumaa
  • 3 porkkanaa kuutioituna
  • 1 pieni sipuli kuutioituna
  • 3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
  • 1 ½ l kanalientä
  • 2 dl orzo-pastaa tai muuta pientä pasta
  • 400 g kypsää kanaa, esim. grillattua koipi-reittä
  • 250 g Koskenlaskija-sulatejuustoa
  • 100 g tuoretta pinaattia
  • (½ tl suolaa)
  • mustapippuria myllystä
  • yhden sitruunan kuori

Ohje

  1. Kuumenna öljy ja kurkuma vähintään 3 litran kattilassa. Kuullota porkkana- ja sipulikuutioita ja valkosipulia muutama minuutti.
  2. Lisää kattilaan kanaliemi, orzo-pasta ja paloiteltu kana. Anna kiehua n. 10 minuuttia, kunnes porkkanat ja pasta ovat kypsyneet.
  3. Sekoita sulatejuusto liemeen. Purkissa myytävä Ruoka & Dippi -niminen juusto sulaa helposti, perinteinen harkko kannattaa paloitella ennen liemeen lisäämistä ja sekoitella enemmän.
  4. Lisää pinaatti aivan lopuksi ja tarkista suola ja viimeistele keitto mustapippurilla sekä raastetulla sitruunankuorella.

Mainos – sisältö jatkuu alla

Tilaa Kodin Pellervo nyt

Kodin Pellervo on ystävä, jonka seuraan jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin on. Jutuistamme välittyy mummolan kiireetön tunnelma, vaikka ne ovat raikkaasti tätä päivää. Elämme leppoisasti ja annamme toistenkin elää.

Mainos päättyy