Siirry sisältöön

Ainekset

4 kappaletta

  • 1 tlk (240 g) valmista
  • kroissanttitaikinaa
  • 25 g voita
  • ¼ dl fariinisokeria
  • 1 rkl kanelia

voiteluun

  • kananmuna

Ohje

  1. Uunin lämpö 225°
  2. Avaa kroissanttien taikinatölkki repäisynauhasta ja rullaa taikina auki työpöydälle.
  3. Kiehauta voi, fariinisokeri ja kaneli kattilassa, anna jäähtyä muutama minuutti. Levitä seos tasaisesti taikinalevylle.
  4. Pyöritä taikina takaisin tiiviiksi rullaksi ja leikkaa rullasta neljä viipaletta terävällä veitsellä.
    Nosta viipaleet leivinpaperoidulle uunipellille ja voitele kananmunalla.
  5. Paista uunin keskiosassa 12–14 minuuttia, kunnes puustit ovat kauniin kullanruskeita.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Puutarhatietoa koko vuodeksi

Uusi piha- ja puutarhavuosi kutsuu odotuksineen ja suunnitelmineen!

Pihakalenterin seurassa kunkin viikon, kuukauden ja vuodenajan asiantuntevat vinkit, olennaiset ohjeet ja ihanat kasvi-ideat kulkevat mukana.

224-sivuisessa kalenterissa on runsaasti tilaa omille muistiinpanoille.

Ennakkohintaan 21 € (+ toimituskulut) 14.11. saakka.

Mainos päättyy