Siirry sisältöön

Ainekset

4 kappaletta

  • 1 tlk (240 g) valmista
  • kroissanttitaikinaa
  • 25 g voita
  • ¼ dl fariinisokeria
  • 1 rkl kanelia

voiteluun

  • kananmuna

Ohje

  1. Uunin lämpö 225°
  2. Avaa kroissanttien taikinatölkki repäisynauhasta ja rullaa taikina auki työpöydälle.
  3. Kiehauta voi, fariinisokeri ja kaneli kattilassa, anna jäähtyä muutama minuutti. Levitä seos tasaisesti taikinalevylle.
  4. Pyöritä taikina takaisin tiiviiksi rullaksi ja leikkaa rullasta neljä viipaletta terävällä veitsellä.
    Nosta viipaleet leivinpaperoidulle uunipellille ja voitele kananmunalla.
  5. Paista uunin keskiosassa 12–14 minuuttia, kunnes puustit ovat kauniin kullanruskeita.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Viihdyttäviin lukuhetkiin

Kesä on täällä, ja mikä olisikaan parempi tapa nauttia lämpimistä päivistä kuin uppoutua valloittaviin kirjoihin? Kesän viihdekirjat vievät sinut riemastuttaviin seikkailuihin, romantiikan pyörteisiin ja jännittäviin juonenkäänteisiin.

Mainos päättyy