neljälle
500–600 g kypsiä perunoita
muutama herkkutatti
100 g valkohomejuustoa (tai muuta lempijuustoasi)
oliiviöljyä ja voita paistamiseen
pikku nippu tuoretta timjamia
suolaa ja mustapippuria

UUNIN lämpö 200°

Lohko kypsät perunat. Paista ne pannulla voin ja öljyn seoksessa rapeiksi. Mausta ne suolalla ja pippurilla ja siirrä uunivuokaan.

Viipaloi tatit. Paista niihin pannulla kaunis väri pintaan. Mausta ja nostele vuokaan perunoiden päälle. Leikkaa juusto noin puolen sentin viipaleiksi ja levitä paistoksen päälle. Riivi mukaan vielä timjaminlehtiä.

Paahda 200-asteisessa uunissa kunnes juusto on mukavasti sulanut muiden herkkujen päälle, se vie noin 5–7 minuuttia.

Jaa artikkeli