Siirry sisältöön

Ainekset

4 kappaletta

  • 1 tlk (240 g) valmista
  • kroissanttitaikinaa
  • 25 g voita
  • ¼ dl fariinisokeria
  • 1 rkl kanelia

<em>voiteluun</em>

  • kananmuna

Ohje

  1. UUNIN LÄMPÖ 225°.
    Avaa kroissanttien taikinatölkki repäisynauhasta ja rullaa taikina auki työpöydälle.
  2. Kiehauta voi, fariinisokeri ja kaneli kattilassa, anna jäähtyä muutama minuutti. Levitä seos tasaisesti taikinalevylle.
  3. Pyöritä taikina takaisin tiiviiksi rullaksi ja leikkaa rullasta neljä viipaletta terävällä veitsellä.
    Nosta viipaleet leivinpaperoidulle uunipellille ja voitele kananmunalla.
  4. Paista uunin keskiosassa 12–14 minuuttia, kunnes puustit ovat kauniin kullanruskeita.

4 kappaletta

1 tlk (240 g) valmista kroissanttitaikinaa
25 g voita
¼ dl fariinisokeria
1 rkl kanelia

voiteluun
kananmuna

Mainos – sisältö jatkuu alla

Tilaa Kodin Pellervo nyt

Kodin Pellervo on ystävä, jonka seuraan jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin on. Jutuistamme välittyy mummolan kiireetön tunnelma, vaikka ne ovat raikkaasti tätä päivää. Elämme leppoisasti ja annamme toistenkin elää.

Mainos päättyy