Siirry sisältöön

Ainekset

  • noin 200 g juustonkannikoita
  • 200 g tuorejuustoa
  • 1–2 dl siideriä tai kuohuviiiniä
  • tilkka kuohukermaa ohentamiseen tarvittaessa
  • muutama oksa tuoretta timjamia, persiljaa tai oreganoa

Ohje

  1. Surauta kaikki ainekset sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi. Tarkista maku ja notkista tarvittaessa kermalla. Tarjoa tuulihattujen, leivän, keksien, hapankorppujen tai vaikka uuniperunan kera.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Tilaa Kodin Pellervo nyt

Kodin Pellervo on ystävä, jonka seuraan jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin on. Jutuistamme välittyy mummolan kiireetön tunnelma, vaikka ne ovat raikkaasti tätä päivää. Elämme leppoisasti ja annamme toistenkin elää.

Mainos päättyy