Siirry sisältöön

Ainekset

  • 5 dl voikukannuppuja

Mausteliemi

  • 2 dl vettä
  • 1 dl väkiviinaetikkaa
  • 1 rkl karkeaa merisuolaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 laakerinlehti

Ohje

  1. Kerää mahdollisimman pieniä ja tiiviitä voikukan nuppuja. Älä poimi autoteiden varsilta.
  2. Huuhtele nuput hyvin ja ryöppää 1 minuutti. Kaada siivilään ja jäähdytä kylmällä vedellä.
  3. Kiehauta etikka-mausteliemi. Laita nuput putipuhtaaseen purkkiin ja kaada kuuma mausteliemi päälle. Sulje kansi tiiviisti ja anna maustua viileässä vähintään 3–4 päivää, mieluiten viikon verran. Käytä kapristen tapaan.

Mainos – sisältö jatkuu alla

Viihdyttäviin lukuhetkiin

Kesä on täällä, ja mikä olisikaan parempi tapa nauttia lämpimistä päivistä kuin uppoutua valloittaviin kirjoihin? Kesän viihdekirjat vievät sinut riemastuttaviin seikkailuihin, romantiikan pyörteisiin ja jännittäviin juonenkäänteisiin.

Mainos päättyy