1 dl kookoshiutaleita
2–3 dl mantelijauhetta
1–2 rkl tyrnimehua
1–2 rkl Jaloviinaa
1/2–1 tl pomeranssikuorta
1/2–1 dl agavesiirappia tai juoksevaa hunajaa
2 rkl sulaa kookosöljyä

Kuorrutus

150 g tummaa suklaata
pistaasipähkinöitä

Sekoita sisuksen ainekset massaksi, josta on helppo pyörittää palloja. Lisää mantelijauhetta, jos maassa on liian löysää ja makuaineita mieltymyksesi mukaan. Nosta pallot kylmään. Maut tasaantuvat vuorokaudessa ja paranevat vanhetessaan.

Sulata suklaa vesihauteessa. Dippaa kylmä pallo kerrallaan suklaaseen ja jätä voipaperin päälle valumaan. Ripottele sulan suklaan päälle rouhittuja pistaasipähkinöitä. Anna jähmettyä.

Jaa artikkeli