6 kpl
1 pkt (240 g) valmistaikinaa (esim. Danerolles)
150 g mantelimassaa
50 g pehmeää voita
50 g mantelilastuja tomusokeria koristeluun

UUNIN lämpö 200 astetta. Leikkaa mantelimassapötkö noin puolen sentin siivuiksi. Avaa taikinapakkaus ja levitä taikinalevyt työlaudalle. Irrottele ne toisistaan.

Asettele mantelimassasiivut taikinakolmioille. Rullaa taikinapalat sarviksi ja siirrä ne leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 10 minuuttia kauniin oljenvärisiksi. Sekoita sillä aikaa mantelilastut pehmeään voihin.

Ota pelti uunista. Lusikoi voi-mantelilastumassaa sarvien pinnalle. Nosta pelti uuniin vielä muutamaksi minuutiksi, jotta voi sulaa ja mantelilastut saavat hiukan väriä. Nostele tarjolle. Koristele tomusokerilla.

Jaa artikkeli