
Varhaiskaalikesäkeitto
Pyörähdys kasvitarhassa tai kesätorilla, ja eipä aikakaan, kun lautasella on soppaa. Myös nuori kaali sopii kesäkeittoon täydellisesti.
Pyörähdys kasvitarhassa tai kesätorilla, ja eipä aikakaan, kun lautasella on soppaa. Myös nuori kaali sopii kesäkeittoon täydellisesti.
Suloista sitruunaa, pirteää vadelmaa. Keväinen juhlakakku on korkea ja komea, siitä riittää monelle.
Pienet soikeat pitsakat on kätevä pakata eväskoriin. Napakat paistokset saa syötyä näpistä, joten tarjoilukin sujuu mutkattomasti.
Sitruksella maustettu pullataikina maistuu keväiseltä. Sulopallerot täytetään aprikoosihillolla ja vaniljaisella rahkalla.
Kakun muheva rakenne on arkisen raejuuston ansiota. Kakku vain paranee makujen tekeytyessä muutaman päivän.
Inkivääriä, fariinisokeria ja glögissä muhineita kuivahedelmiä kätkeytyy muhkeaan kakkuun, joka vain paranee ajan kanssa.
Anna sukkulan lentää! Tummanpunainen kaitaliina tuo juhlan pöytään.
Aikansa palvelleet kankaat nousevat vielä tärkeään rooliin. Patalapussa on kolme kerrosta ja näyttävät, mutta yksinkertaiset tikit.
Sulokerroin kohoaa korkealle, kun kevätvauva kietoutuu vaaleanpunaiseen neulepeittoon.
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.