
Aprikoosi-rahkapullat
Sitruksella maustettu pullataikina maistuu keväiseltä. Sulopallerot täytetään aprikoosihillolla ja vaniljaisella rahkalla.
Sitruksella maustettu pullataikina maistuu keväiseltä. Sulopallerot täytetään aprikoosihillolla ja vaniljaisella rahkalla.
Kakun muheva rakenne on arkisen raejuuston ansiota. Kakku vain paranee makujen tekeytyessä muutaman päivän.
Inkivääriä, fariinisokeria ja glögissä muhineita kuivahedelmiä kätkeytyy muhkeaan kakkuun, joka vain paranee ajan kanssa.
Kaurainen ja mantelinen taikina laskeutuu pehmeäksi peitoksi luumujen ylle. Ihanuuden kruunaa kotitekoinen korvapuustijäätelö, joka syntyy kerrassaan kätevästi.
Neljä levyä lehtitaikinaa sulamaan, omena rengassiivuiksi. Päiväkahviherkku on pian valmis. Onnistuu myös pöhöttimessä!
Kesäporkkananipusta tulee suloruokaa, kun se ryyditetään sitruksenkuorella, timjamilla ja oreganolla.
Anna sukkulan lentää! Tummanpunainen kaitaliina tuo juhlan pöytään.
Aikansa palvelleet kankaat nousevat vielä tärkeään rooliin. Patalapussa on kolme kerrosta ja näyttävät, mutta yksinkertaiset tikit.
Pellavainen pesuvamppu on saanut nimensä ja muotonsa japanista.
Sulokerroin kohoaa korkealle, kun kevätvauva kietoutuu vaaleanpunaiseen neulepeittoon.
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.