Siirry sisältöön

Ainekset

  • 1 dl kookoshiutaleita
  • 2–3 dl mantelijauhetta
  • 1–2 rkl tyrnimehua
  • 1–2 rkl Jaloviinaa
  • ½–1 tl pomeranssikuorta
  • ½–1 dl agavesiirappia tai juoksevaa hunajaa
  • 2 rkl sulaa kookosöljyä

Kuorrutus

  • 150 g tummaa suklaata
  • pistaasipähkinöitä

Ohje

  1. Sekoita sisuksen ainekset massaksi, josta on helppo pyörittää palloja. Lisää mantelijauhetta, jos maassa on liian löysää ja makuaineita mieltymyksesi mukaan. Nosta pallot kylmään. Maut tasaantuvat vuorokaudessa ja paranevat vanhetessaan.
  2. Sulata suklaa vesihauteessa. Dippaa kylmä pallo kerrallaan suklaaseen ja jätä voipaperin päälle valumaan. Ripottele sulan suklaan päälle rouhittuja pistaasipähkinöitä. Anna jähmettyä.

Mainos – sisältö jatkuu alla

Tilaa Kodin Pellervo nyt

Kodin Pellervo on ystävä, jonka seuraan jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin on. Jutuistamme välittyy mummolan kiireetön tunnelma, vaikka ne ovat raikkaasti tätä päivää. Elämme leppoisasti ja annamme toistenkin elää.

Mainos päättyy