Siirry sisältöön

Ainekset

kuudelle

  • 1 rkl öljyä
  • 1 tl kurkumaa
  • 3 porkkanaa kuutioituna
  • 1 pieni sipuli kuutioituna
  • 3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
  • 1 ½ l kanalientä
  • 2 dl orzo-pastaa tai muuta pientä pasta
  • 400 g kypsää kanaa, esim. grillattua koipi-reittä
  • 250 g Koskenlaskija-sulatejuustoa
  • 100 g tuoretta pinaattia
  • (½ tl suolaa)
  • mustapippuria myllystä
  • yhden sitruunan kuori

Ohje

  1. Kuumenna öljy ja kurkuma vähintään 3 litran kattilassa. Kuullota porkkana- ja sipulikuutioita ja valkosipulia muutama minuutti.
  2. Lisää kattilaan kanaliemi, orzo-pasta ja paloiteltu kana. Anna kiehua n. 10 minuuttia, kunnes porkkanat ja pasta ovat kypsyneet.
  3. Sekoita sulatejuusto liemeen. Purkissa myytävä Ruoka & dippi -niminen juusto sulaa helposti, perinteinen harkko kannattaa paloitella ennen liemeen lisäämistä ja sekoitella enemmän.
  4. Lisää pinaatti aivan lopuksi ja tarkista suola ja viimeistele keitto mustapippurilla sekä raastetulla sitruunankuorella.

Mainos – sisältö jatkuu alla

Puutarhatietoa koko vuodeksi

Uusi piha- ja puutarhavuosi kutsuu odotuksineen ja suunnitelmineen!

Pihakalenterin seurassa kunkin viikon, kuukauden ja vuodenajan asiantuntevat vinkit, olennaiset ohjeet ja ihanat kasvi-ideat kulkevat mukana.

224-sivuisessa kalenterissa on runsaasti tilaa omille muistiinpanoille.

Ennakkohintaan 21 € (+ toimituskulut) 14.11. saakka.

Mainos päättyy