Siirry sisältöön

Ainekset

kuudelle

  • 1 rkl öljyä
  • 1 tl kurkumaa
  • 3 porkkanaa kuutioituna
  • 1 pieni sipuli kuutioituna
  • 3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
  • 1 ½ l kanalientä
  • 2 dl orzo-pastaa tai muuta pientä pasta
  • 400 g kypsää kanaa, esim. grillattua koipi-reittä
  • 250 g Koskenlaskija-sulatejuustoa
  • 100 g tuoretta pinaattia
  • (½ tl suolaa)
  • mustapippuria myllystä
  • yhden sitruunan kuori

Ohje

  1. Kuumenna öljy ja kurkuma vähintään 3 litran kattilassa. Kuullota porkkana- ja sipulikuutioita ja valkosipulia muutama minuutti.
  2. Lisää kattilaan kanaliemi, orzo-pasta ja paloiteltu kana. Anna kiehua n. 10 minuuttia, kunnes porkkanat ja pasta ovat kypsyneet.
  3. Sekoita sulatejuusto liemeen. Purkissa myytävä Ruoka & dippi -niminen juusto sulaa helposti, perinteinen harkko kannattaa paloitella ennen liemeen lisäämistä ja sekoitella enemmän.
  4. Lisää pinaatti aivan lopuksi ja tarkista suola ja viimeistele keitto mustapippurilla sekä raastetulla sitruunankuorella.

Mainos – sisältö jatkuu alla

Viihdyttäviin lukuhetkiin

Kesä on täällä, ja mikä olisikaan parempi tapa nauttia lämpimistä päivistä kuin uppoutua valloittaviin kirjoihin? Kesän viihdekirjat vievät sinut riemastuttaviin seikkailuihin, romantiikan pyörteisiin ja jännittäviin juonenkäänteisiin.

Mainos päättyy