Siirry sisältöön

Ainekset

  • 100–200 g ohuehkoja neliskanttisia keksejä
  • 3 dl vispikermaa
  • 200 g maitorahkaa
  • ½–1 dl tomusokeria
  • 1 ½ dl hilloa tai sokeroituja, kevyesti survottuja marjoja

Pinnalle

  • tuoreita marjoja
  • muutama mintun lehti

Ohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää maitorahka. Mausta tomusokerilla. Säädä makeus sopivaksi keksien ja hillon tai marjojen mukaan.
  2. Asettele rasian tai suorakaidevuoan pohjalle kerros keksejä ja lusikoi päälle marjoja tai hilloa ja reilu kerros rahkakermavaahtoa. Lisää keksikerros ja jatka näin, kunnes astia on täynnä.
  3. Koristele ylin kerros tuoreilla marjoilla ja muutamalla mintunlehdellä ja tupsauta päälle tomusokeria juuri ennen tarjoilua.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Tilaa Kodin Pellervo nyt

Kodin Pellervo on ystävä, jonka seuraan jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin on. Jutuistamme välittyy mummolan kiireetön tunnelma, vaikka ne ovat raikkaasti tätä päivää. Elämme leppoisasti ja annamme toistenkin elää.

Mainos päättyy