Siirry sisältöön

Ainekset

Vähintään neljälle

  • 2 x 400 g purkki hernekeittoa
  • 1 purkillinen vettä
  • 100 g pätkä chorizomakkaraa
  • 1 sipuli
  • kourallinen tuoretta minttua
  • 2 dl turkkilaista jugurttia
  • öljyä paistamiseen

Ohje

  1. Lusikoi purkkisopat kattilaan ja lisää vettä ohennukseksi. Lämmitä. Kuori ja suikaloi sipuli ja chorizomakkara. Paista kuumalla pannulla, jota sipulit ruskistuvat rapsakoiksi ja ylimääräinen rasva irtoaa makkarasta. Nostele sipulit ja makkarat reikäkauhalla keittoon, jätä vähän koristeeksi pinnalle. Sekoita jugurtti rokkaan ja lisää pinnalle reilu kourallinen silputtua tuoretta minttua.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Viihdyttäviin lukuhetkiin

Kesä on täällä, ja mikä olisikaan parempi tapa nauttia lämpimistä päivistä kuin uppoutua valloittaviin kirjoihin? Kesän viihdekirjat vievät sinut riemastuttaviin seikkailuihin, romantiikan pyörteisiin ja jännittäviin juonenkäänteisiin.

Mainos päättyy