Siirry sisältöön

Ainekset

Vähintään neljälle

  • 2 x 400 g purkki hernekeittoa
  • 1 purkillinen vettä
  • 100 g pätkä chorizomakkaraa
  • 1 sipuli
  • kourallinen tuoretta minttua
  • 2 dl turkkilaista jugurttia
  • öljyä paistamiseen

Ohje

  1. Lusikoi purkkisopat kattilaan ja lisää vettä ohennukseksi. Lämmitä. Kuori ja suikaloi sipuli ja chorizomakkara. Paista kuumalla pannulla, jota sipulit ruskistuvat rapsakoiksi ja ylimääräinen rasva irtoaa makkarasta. Nostele sipulit ja makkarat reikäkauhalla keittoon, jätä vähän koristeeksi pinnalle. Sekoita jugurtti rokkaan ja lisää pinnalle reilu kourallinen silputtua tuoretta minttua.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Puutarhatietoa koko vuodeksi

Uusi piha- ja puutarhavuosi kutsuu odotuksineen ja suunnitelmineen!

Pihakalenterin seurassa kunkin viikon, kuukauden ja vuodenajan asiantuntevat vinkit, olennaiset ohjeet ja ihanat kasvi-ideat kulkevat mukana.

224-sivuisessa kalenterissa on runsaasti tilaa omille muistiinpanoille.

Ennakkohintaan 21 € (+ toimituskulut) 14.11. saakka.

Mainos päättyy