Siirry sisältöön

Ainekset

pellillinen

  • 2 pkt fetajuustoa
  • 2 rasiaa pikkutomaatteja
  • 6 valkosipulin kynttä
  • 6 dl täysmaitoa
  • 3 kananmunaa
  • n. 1 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • ½ dl hyvää öljyä

Ohje

  1. Uunin lämpö 220°
  2. Murra feta lohkoiksi uunipellille. Asettele palaset tasaisesti pitkin peltiä. Ripottele myös pikkutomaatit pellille ja palastele valkosipulin kynnet joukkoon.
    Loruuttele öljy tasaisesti kaiken päälle. Nosta uuniin noin 15 minuutiksi.
  3. Tee taikina turpoamaan. Sekoita munat ja maito, lisää suola ja vehnäjauhot, kunnes taikina on sopivaa, hiukan paksumpaa kuin lettutaikina.
  4. Kun feta ja tomaatit ovat hiukan pehmenneet uunissa, kaada pannukakkutaikina pellille. Anna kypsyä vielä 20–30 minuuttia, kunnes pannukakku on kumpuileva ja ruskettunut.
  5. Leikkaa paloiksi vasta, kun pannari on kunnolla jäähtynyt.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Viihdyttäviin lukuhetkiin

Kesä on täällä, ja mikä olisikaan parempi tapa nauttia lämpimistä päivistä kuin uppoutua valloittaviin kirjoihin? Kesän viihdekirjat vievät sinut riemastuttaviin seikkailuihin, romantiikan pyörteisiin ja jännittäviin juonenkäänteisiin.

Mainos päättyy