Valkosuklaa-vadelmamoussekakku
Mantelimassaa pohjassa, kotimaan vadelmia tuorejuustotäytteessä. Ja koristeena syötäviä kukkasia.
Vispipuuro keitellään tällä kertaa punaherukoista ja vadelmista. Pehmeä aloitus vaikka aamuun.
kahdeksalle
1 l vettä
4 dl punaherukoita
4 dl vadelmia
½ dl sokeria
2 dl mannasuurimoita
ripaus suolaa
tarjoiluun
kuohukermaa
tuoreita marjoja
Kiehauta vesi. Lisää marjat ja sokeri. Anna kiehua muutama minuutti, kunnes marjat hiukan rikkoutuvat.
Lisää kattilaan vähitellen mannasuurimot samalla vatkaten. Keitä noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä. Mausta ripauksella suolaa.
Anna puuron jäähtyä hyvin. Vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi.
Tarjoa kermalorauksen ja tuoreiden marjojen kera.
Kodin Pellervo on ystävä, jonka seuraan jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin on. Jutuistamme välittyy mummolan kiireetön tunnelma, vaikka ne ovat raikkaasti tätä päivää. Elämme leppoisasti ja annamme toistenkin elää.