
Linssipihvit
Kunnon kasvipihvi paistetaan linsseistä. Peruna ja porkkana antavat paistikkaalle mukavaa röstin tuntua.
Se voi olla soppa, paistos, puuro, lettukäärö tai vuokaruoka. Joutuisasti valmistuva tai pitempään puuhailuun innostava. Kotiruoka maistuu ja lämmittää.
Kunnon kasvipihvi paistetaan linsseistä. Peruna ja porkkana antavat paistikkaalle mukavaa röstin tuntua.
Pyttäri paistetaan jalokalasta, potusta ja juureksista. Kun päälle vielä nostetaan häränsilmät, ei kukaan jää nälkäiseksi.
Grillipitsa on hyvä pitsa! Pohjat paistetaan ritilällä ensin tyhjiltään, sitten lisätään täytteet ja nostetaan komeudet uudelleen lämpöön.
Kevätsalaatti on sekoitus villiä ja viljeltyä vihreää. Vuohenputki ja parsalastut saavat avokadosta pehmeää seuraa. Hyvä kastike kuuluu asiaan.
Mikä on Suomen Nizza? No Savonlinna tietysti. Ja kun nizzalaistyyppinen salaatti tehdään kunnon savusärjistä, se on Savonlinnan salaattia se.
Ruokaisa talvisalaatti rakennetaan vehnästä, manteleista, arunkokuivatuista tomaateista ja oliiveista. Pikkuruisiksi palasiksi leikattu sitruunanpuolikas antaa ihanan puraisun.
Sienillä, kasviksilla ja makkaralla höystetty maukas munakas päällystetään juustoraasteella. Muhkea ruoka on pitsamaisen täyteläinen makukokemus.
Etikkaliemessä viikon verran viipyileet ruusunmarjat tuovat kirpeän ja kauniin lisän monelle aterialle. Majojen perkauksessa on oma hommansa, mutta urakka palkitsee lopulta.
Kuvepaisti eli flank steak onnistuu myös muurikassa. Liha saa vetäytyä foliossa sen aikaa, että naurislohkot ja kesäsipulit kypsyvät.
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.