Siirry sisältöön

1 punainen paprika
1 kesäkurpitsa
2 pientä punasipulia
1–2 porkkanaa
1 parsakaali
4–5 valkosipulin kynttä
200 g fetajuustoa
suolaa ja mustapippuria
1/2 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä
2 rkl balsamiviinietikkaa

Leikkaa kuoritut juurekset ja sipulit sekä muut kasvikset reiluiksi paloiksi, pura parsakaali nupuiksi. Levitä ainekset uunipellille, lorottele päälle hyvää öljyä, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää karkeasti murusteltu feta. Paista 200-asteisessa uunissa, kunnes juusto on saanut väriä ja kasvikset ovat napakan kypsiä.

Mausta lopuksi balsamiviinietikalla ja halutessasi myös tuoreilla yrteillä.

PERTTU PAULASTO
JAAKKO KILPIÄINEN, kuva
JOHANNA WESTERSUND, kuvausjärjestelyt

Mainos – sisältö jatkuu alla

Tilaa Kodin Pellervo nyt

Kodin Pellervo on ystävä, jonka seuraan jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin on. Jutuistamme välittyy mummolan kiireetön tunnelma, vaikka ne ovat raikkaasti tätä päivää. Elämme leppoisasti ja annamme toistenkin elää.

Mainos päättyy