Siirry sisältöön

5 dl siemenettömiksi puhdistettua ruusunmarjoja

mausteliemi
2 1/2 dl sokeria
2 1/2 dl vettä
1 dl väkiviinaetikkaa
1 kanelitanko
5 maustepippuria
muutama timjaminoksa

Huuhtele ruusunmarjat. Kiehauta mausteliemen ainekset, lisää ruusunmarjat ja keitä hiljakseen noin 10–15 minuuttia, kunnes ruusunmarjat ovat pehmenneet sopivasti.

Purkita kuumana puhtaisiin purkkeihin, jäähdytä ja anna maustua kylmässä viikon verran.

Mainos – sisältö jatkuu alla

Tilaa Kodin Pellervo nyt

Kodin Pellervo on ystävä, jonka seuraan jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin on. Jutuistamme välittyy mummolan kiireetön tunnelma, vaikka ne ovat raikkaasti tätä päivää. Elämme leppoisasti ja annamme toistenkin elää.

Mainos päättyy