Siirry sisältöön

6–8 kpl

2 dl kypsiä linssejä
1 iso tai 2 pienempää perunaa
1–2 porkkanaa
1 valkosipulinkynsi
1/2 dl vehnä- tai maissijauhoa
ripaus suolaa, pippuria ja chilijauhetta
öljyä paistamiseen

Valuta kypsät linssit, kuori ja raasta juurekset ja valkosipuli. Yhdistä ainekset, lisää jauhot ja mausta. Muotoile käsin pihveiksi ja paista keskilämpöisellä pannulla molemmin puolin rapsakoiksi.

 

Mainos – sisältö jatkuu alla

Tilaa Kodin Pellervo nyt

Kodin Pellervo on ystävä, jonka seuraan jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin on. Jutuistamme välittyy mummolan kiireetön tunnelma, vaikka ne ovat raikkaasti tätä päivää. Elämme leppoisasti ja annamme toistenkin elää.

Mainos päättyy