Siirry sisältöön

Ainekset

Alkuruuaksi kuudelle

  • 2 l herneenpalkoja
  • 2 l vettä
  • 2 rkl suola
  • 150–200 g voita

Ohje

  1. Keitä herneenpalkoja suolalla maustetussa vedessä 10–20 minuuttia herneiden sitkeydestä riippuen. Kokeile kypsyyttä välillä. Herneet ovat parhaimmillaan, kun malto on pehmeää, mutta palko ei ole vielä käynyt veteläksi. Sulata voi.
  2. Tarjoa sormiruokana voisulan kera. Jokainen ruokailija kastaa herneenpalon voihin ja vetää maukkaan mallon hampaittensa välistä suuhunsa. Vain sitkeät kalvot jäävät jäljelle.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Puutarhatietoa koko vuodeksi

Uusi piha- ja puutarhavuosi kutsuu odotuksineen ja suunnitelmineen!

Pihakalenterin seurassa kunkin viikon, kuukauden ja vuodenajan asiantuntevat vinkit, olennaiset ohjeet ja ihanat kasvi-ideat kulkevat mukana.

224-sivuisessa kalenterissa on runsaasti tilaa omille muistiinpanoille.

Ennakkohintaan 21 € (+ toimituskulut) 14.11. saakka.

Mainos päättyy