
Aprikoosi-rahkapullat
Sitruksella maustettu pullataikina maistuu keväiseltä. Sulopallerot täytetään aprikoosihillolla ja vaniljaisella rahkalla.
Nämä reseptit ovat Anna Koron käsialaa.
Sitruksella maustettu pullataikina maistuu keväiseltä. Sulopallerot täytetään aprikoosihillolla ja vaniljaisella rahkalla.
Pellillä pannarin tyyliin paistettu blini päästää kokin vapaalle hellan äärestä ja suo seurustelurauhan.
Kakun muheva rakenne on arkisen raejuuston ansiota. Kakku vain paranee makujen tekeytyessä muutaman päivän.
Inkivääriä, fariinisokeria ja glögissä muhineita kuivahedelmiä kätkeytyy muhkeaan kakkuun, joka vain paranee ajan kanssa.
Kaurainen ja mantelinen taikina laskeutuu pehmeäksi peitoksi luumujen ylle. Ihanuuden kruunaa kotitekoinen korvapuustijäätelö, joka syntyy kerrassaan kätevästi.
Neljä levyä lehtitaikinaa sulamaan, omena rengassiivuiksi. Päiväkahviherkku on pian valmis. Onnistuu myös pöhöttimessä!
Kesäporkkananipusta tulee suloruokaa, kun se ryyditetään sitruksenkuorella, timjamilla ja oreganolla.
Nyt varovasti! Tämä ateria on kuulemma niin herkullinen, että sen tekijää saatetaan kosia heti ruokapöydässä.
Yllättikö vieras vai alkoiko päiväkahvihammasta kolottaa? Pikaiset puustit pyöräyttää voisarvien valmistaikinasta.
Kahvin ja kaakaon makuinen pohja, täytteenä suussa sulavaa valkosuklaamoussea. Kevätkakku koristellaan pienillä pääsiäismunilla.
Ruokaisa soppa syntyy sukkelaan kypsästä kanasta, pastasta ja sulatejuustosta.
Oi vesirinkeleitä! Joka keitetyn paistaa, se makean maistaa. Hapanjuurella nostatettuna rinkulaiset ovat vieläkin maukkaampia.
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.