Siirry sisältöön

neljälle
1 bataatti (noin 500 g)
2 pkt halloumia
10–20 g voita

Pese bataatti ja leikkaa se kuorineen viipaleiksi kuin limppu. Leikkaa halloumi paksuiksi viipaleiksi.

Nosta bataattiviipaleet kuumennetulle nuotioritilälle tai kuumaan halstariin. Grillaa maltillisella lämmöllä pari kolme minuuttia kummaltakin puolelta.

Nosta kypsät bataattisiivut nuotion sivukivelle odottamaan. Grillaa halloumi, se käy nopeasti.

Pyyhkäise bataatin pintaan hiukan voita. Päällystä halloumisiivulla.

Haarukkaa ja veistä ei kaivata, sillä tämä on näppiruokaa voileivän tapaan.

Mainos – sisältö jatkuu alla

Tilaa Kodin Pellervo nyt

Kodin Pellervo on ystävä, jonka seuraan jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin on. Jutuistamme välittyy mummolan kiireetön tunnelma, vaikka ne ovat raikkaasti tätä päivää. Elämme leppoisasti ja annamme toistenkin elää.

Mainos päättyy