Siirry sisältöön

Ainekset

alkupaloiksi kuudelle

  • 200 g kylmäsavu- tai graavilohta viipaleina
  • 200 g pakasteherneitä
  • 1 dl ranskankermaa
  • pari rkl sitruunamehua
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 rkl tuoretta minttua silputtuna
  • 3 siivua mallaslimppua tai ruisleipää
  • muutama varsi ruoho- tai kevätsipulin varsi

Ohje

  1. Muhenna sulatetut herneet haarukalla rouheaksi massaksi. Lisää ranskankerma, sitruunamehu ja mausteet. Paahda leivät, leikkaa puoliksi ja päällystä hernetahnalla. Lisää muutama siivu kylmäsavu- tai graavilohta ja koristele silputulla ruoho- tai kevätsipulilla.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Viihdyttäviin lukuhetkiin

Kesä on täällä, ja mikä olisikaan parempi tapa nauttia lämpimistä päivistä kuin uppoutua valloittaviin kirjoihin? Kesän viihdekirjat vievät sinut riemastuttaviin seikkailuihin, romantiikan pyörteisiin ja jännittäviin juonenkäänteisiin.

Mainos päättyy