Siirry sisältöön

Ainekset

alkupaloiksi kuudelle

  • 200 g kylmäsavu- tai graavilohta viipaleina
  • 200 g pakasteherneitä
  • 1 dl ranskankermaa
  • pari rkl sitruunamehua
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 rkl tuoretta minttua silputtuna
  • 3 siivua mallaslimppua tai ruisleipää
  • muutama varsi ruoho- tai kevätsipulin varsi

Ohje

  1. Muhenna sulatetut herneet haarukalla rouheaksi massaksi. Lisää ranskankerma, sitruunamehu ja mausteet. Paahda leivät, leikkaa puoliksi ja päällystä hernetahnalla. Lisää muutama siivu kylmäsavu- tai graavilohta ja koristele silputulla ruoho- tai kevätsipulilla.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Tilaa Kodin Pellervo nyt

Kodin Pellervo on ystävä, jonka seuraan jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin on. Jutuistamme välittyy mummolan kiireetön tunnelma, vaikka ne ovat raikkaasti tätä päivää. Elämme leppoisasti ja annamme toistenkin elää.

Mainos päättyy