Siirry sisältöön

Ainekset

alkupaloiksi kuudelle

  • 200 g kylmäsavu- tai graavilohta viipaleina
  • 200 g pakasteherneitä
  • 1 dl ranskankermaa
  • pari rkl sitruunamehua
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 rkl tuoretta minttua silputtuna
  • 3 siivua mallaslimppua tai ruisleipää
  • muutama varsi ruoho- tai kevätsipulin varsi

Ohje

  1. Muhenna sulatetut herneet haarukalla rouheaksi massaksi. Lisää ranskankerma, sitruunamehu ja mausteet. Paahda leivät, leikkaa puoliksi ja päällystä hernetahnalla. Lisää muutama siivu kylmäsavu- tai graavilohta ja koristele silputulla ruoho- tai kevätsipulilla.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Puutarhatietoa koko vuodeksi

Uusi piha- ja puutarhavuosi kutsuu odotuksineen ja suunnitelmineen!

Pihakalenterin seurassa kunkin viikon, kuukauden ja vuodenajan asiantuntevat vinkit, olennaiset ohjeet ja ihanat kasvi-ideat kulkevat mukana.

224-sivuisessa kalenterissa on runsaasti tilaa omille muistiinpanoille.

Ennakkohintaan 21 € (+ toimituskulut) 14.11. saakka.

Mainos päättyy