Siirry sisältöön

Ainekset

Neljälle

  • n. 700 g lohta
  • 60 g tuoretta inkivääriä
  • 1 lime
  • suolaa

Ohje

  1. Paloittele kuorittu inkivääri pikku silpuksi. Mausta lohifilee suolalla ja inkiväärisilpulla.
  2. Vuoraa ritiläkattilan pohja leivinpaperin palalla. Nosta lohi ritiläkattilaan nahkapuoli alaspäin. Kiehuta vesi höyrykattilan alaosassa. Nosta ritilä päälle ja anna lohen kypsyä 8–10 minuuttia, paksuudesta riippuen. Tarkista kypsyys raottamalla lohen pintaa veitsellä.
  3. Purista kypsän lohen pintaan limemehua ja tarjoa heti kvinoan kera.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Viihdyttäviin lukuhetkiin

Kesä on täällä, ja mikä olisikaan parempi tapa nauttia lämpimistä päivistä kuin uppoutua valloittaviin kirjoihin? Kesän viihdekirjat vievät sinut riemastuttaviin seikkailuihin, romantiikan pyörteisiin ja jännittäviin juonenkäänteisiin.

Mainos päättyy