Siirry sisältöön

Ainekset

  • 1 valmis pyöreä piirastaikina kaupan pakastealtaasta (n. 400 g)
  • 500 g ricottajuustoa
  • ½ dl kuohukermaa
  • ½ sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 500 g kirsikkatomaatteja
  • muutama oreganon tai basilikan oksa
  • suolaa ja mustapippuria
  • hulaus hyvää oliiviöljyä

Ohje

  1. Uunin lämpö 200°
  2. Sulata taikina jääkaapissa. Säädä uuni lämpenemään 200 asteeseen. Kauli taikina puolen sentin paksuiseksi. Voitele piirasvuoka ja painele taikina tiukasti reunoille asti.
  3. Kypsennä pohjaa 15–20 minuuttia. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi, valmistele täyte sillä aikaa. Notkista ricottajuusto kermalla. Mausta se sitruunamehulla, raastetulla kuorella, suolalla ja mustapippurilla. Leikkaa kirsikkatomaatit puolikkaiksi.
  4. Levitä ricotta jäähtyneen pohjan päälle. Asettele tomaatit leikkuupinta ylöspäin piirakan pinnalle. Mausta hyvällä öljyllä, suolalla, mustapippurilla ja oreganon tai basilikan lehdillä.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Puutarhatietoa koko vuodeksi

Uusi piha- ja puutarhavuosi kutsuu odotuksineen ja suunnitelmineen!

Pihakalenterin seurassa kunkin viikon, kuukauden ja vuodenajan asiantuntevat vinkit, olennaiset ohjeet ja ihanat kasvi-ideat kulkevat mukana.

224-sivuisessa kalenterissa on runsaasti tilaa omille muistiinpanoille.

Ennakkohintaan 21 € (+ toimituskulut) 14.11. saakka.

Mainos päättyy