Siirry sisältöön

Ainekset

  • 4 pienehköä päärynää
  • 5 dl vettä
  • 1 ½ dl sokeria
  • 1 kanelitanko
  • 1 pussi sahramia
  • 1 sitruunan kuori sekä mehu

Vadelmamelba

  • 200 g vadelmia
  • ½ dl sokeria

Ohje

  1. Mittaa mausteliemen ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Kuori päärynät ja leikkaa pohjasta pieni siivu pois, jotta hedelmä pysyy hyvin pystyssä lautasella.
  2. Nosta päärynät liemeen. Hauduttele pienellä lämmöllä, kunnes päärynät ovat pehmenneet lusikalla syötävän pehmeiksi. Anna jäähtyä liemessä kylmiksi ja tarjoile vadelmamelban ja vaikka kermavaahdon kanssa.

Vadelmamelba

  1. Kiehauta ainekset kattilassa. Puserra siivilän läpi siemenettömäksi kastikkeeksi.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Puutarhatietoa koko vuodeksi

Uusi piha- ja puutarhavuosi kutsuu odotuksineen ja suunnitelmineen!

Pihakalenterin seurassa kunkin viikon, kuukauden ja vuodenajan asiantuntevat vinkit, olennaiset ohjeet ja ihanat kasvi-ideat kulkevat mukana.

224-sivuisessa kalenterissa on runsaasti tilaa omille muistiinpanoille.

Ennakkohintaan 21 € (+ toimituskulut) 14.11. saakka.

Mainos päättyy