Siirry sisältöön

Ainekset

  • 1 dl kookoshiutaleita
  • 2–3 dl mantelijauhetta
  • 1–2 rkl tyrnimehua
  • 1–2 rkl Jaloviinaa
  • ½–1 tl pomeranssikuorta
  • ½–1 dl agavesiirappia tai juoksevaa hunajaa
  • 2 rkl sulaa kookosöljyä

Kuorrutus

  • 150 g tummaa suklaata
  • pistaasipähkinöitä

Ohje

  1. Sekoita sisuksen ainekset massaksi, josta on helppo pyörittää palloja. Lisää mantelijauhetta, jos maassa on liian löysää ja makuaineita mieltymyksesi mukaan. Nosta pallot kylmään. Maut tasaantuvat vuorokaudessa ja paranevat vanhetessaan.
  2. Sulata suklaa vesihauteessa. Dippaa kylmä pallo kerrallaan suklaaseen ja jätä voipaperin päälle valumaan. Ripottele sulan suklaan päälle rouhittuja pistaasipähkinöitä. Anna jähmettyä.

Mainos – sisältö jatkuu alla

Puutarhatietoa koko vuodeksi

Uusi piha- ja puutarhavuosi kutsuu odotuksineen ja suunnitelmineen!

Pihakalenterin seurassa kunkin viikon, kuukauden ja vuodenajan asiantuntevat vinkit, olennaiset ohjeet ja ihanat kasvi-ideat kulkevat mukana.

224-sivuisessa kalenterissa on runsaasti tilaa omille muistiinpanoille.

Ennakkohintaan 21 € (+ toimituskulut) 14.11. saakka.

Mainos päättyy