Siirry sisältöön

Ainekset

neljälle–kuudelle

  • 1–2 sipulia
  • 200 g porkkanaa
  • 200 g palsternakkaa
  • 200 g valko- tai keltajuurta
  • 200 g lanttua
  • 400 g savukylkeä
  • 1 litra suppilovahveroita, kantarelleja tai torvisieniä
  • pikku nippu timjamia, persiljaa ja rosmariinia
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 litraa kasvis- tai kanalientä
  • öljyä ja nokare voita paistamiseen

Ohje

  1. Pilko sipuli ja savukylki, paloittele juurekset sentin parin kuutioiksi. Kuullota isossa kattilassa ja lisää liemi. Silppua timjami ja rosmariini, lisää keitokseen ja anna kiehua kunnes juurekset ovat melkein kypsyneet
  2. Paista sienet voissa pannussa. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää soppaan. Viimeistele hienonnetulla persiljalla ja tarjoa vaikkapa piimäskonssien kanssa.
Mainos – sisältö jatkuu alla

Puutarhatietoa koko vuodeksi

Uusi piha- ja puutarhavuosi kutsuu odotuksineen ja suunnitelmineen!

Pihakalenterin seurassa kunkin viikon, kuukauden ja vuodenajan asiantuntevat vinkit, olennaiset ohjeet ja ihanat kasvi-ideat kulkevat mukana.

224-sivuisessa kalenterissa on runsaasti tilaa omille muistiinpanoille.

Ennakkohintaan 21 € (+ toimituskulut) 14.11. saakka.

Mainos päättyy